home » hopmanhuis » Ons Team

Ons Team

Sinds 2004 is Hopmanhuis actief op de particuliere woningmarkt. Machiel Hopman heeft als architect zijn naam aan het bedrijf verbonden en een geheel nieuwe werkwijze in de markt voor de vrije kavels geïntroduceerd. Hopmanhuis is een product van het ConsortArchitects. Als particuliere opdrachtgever profiteer je dus van alle kennis en ervaring die ons bureau in huis heeft. De missie van Hopmanhuis is persoonlijke huizen te realiseren die perfect aansluiten op de wensen van de bewoners. Ons team zet zich er helemaal voor in om dat te bereiken!

Machiel Hopman

Machiel Hopman – architect

Machiel Hopman is architect, oprichter van Hopmanhuis en directielid van het ConsortArchitects. Na zijn studie aan de HTS in Utrecht werkte hij voor diverse architectenbureaus en voltooide in de avonduren zijn opleiding tot architect aan de Academie van Bouwkunst te Amsterdam. Hij is een allrounder in zijn ontwerpen, heeft gevoel voor stijl en past graag mooie details en materialen toe om de woning een eigen karakter te geven.

 

Esther Kats

Esther Kats – ontwerper

Na de afronding van haar studie Bouwkunde aan de Rotterdamse HTS startte Esther als tekenaar/werkvoorbereider bij een bouwbedrijf in de particuliere sector. Na een aantal jaren maakte zij de overstap naar Hopmanhuis om haar creatieve talent beter in te kunnen zetten. Met een praktische instelling en oog voor detail werkt zij nu 8 jaar met veel plezier aan het realiseren van vrijstaande woningen. Bij Hopmanhuis begeleidt Esther de opdrachtgever tijdens het ontwerp en verzorgt zij ook de bouwkundige uitwerking. Momenteel volgt zij hiernaast de Master Architectuur aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst.

Mascha de Mink – marketing & communicatie

Neem je voor het eerst contact op met Hopmanhuis, dan krijg je waarschijnlijk Mascha te spreken. Zij geeft antwoord op je eerste vragen, organiseert het oriëntatiegesprek en blijft algemeen aanspreekpunt. Haar achtergrond ligt in het vakgebied communicatie, Mascha regelt dan ook alle PR activiteiten voor Hopmanhuis; onze beursdeelnames, de website, de foto’s, etc.